余文樂配周冬雨做情侶 網民:心疼彭于晏

Tue Feb 02 2016 12:59:08 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

江蘇衛視《我們相愛吧》,專搵一啲當紅藝人喺節目到扮「假想夫妻」,俾觀眾一窺藝人嘅戀愛生活係點樣。嚟到第二季,分別有陳柏霖配宋智孝,魏大勛配李沁,日前再公布最後一對情侶就係香港嘅余文樂同中國嘅周冬雨,不過呢個消息就令樂仔嘅fans崩潰喇。

▲兩人年齡相差10年,唔知會唔會出現代溝呢?

▲官方公布後,周冬雨就被大批網民攻擊。

現年34歲嘅男神余文樂配上得24歲嘅周冬雨,到底會產生啲咩化學作用呢?但一班樂仔嘅fans就對周冬雨好不滿,湧入《我們相愛吧》微博抗議,留言怒插「不要毀我男神」、「是我瞎了還是節目組瞎」,掀起激烈嘅反對聲浪。由於樂仔同彭于晏經想一齊去玩,hehe味好噥!網友就搞笑咁留言:「心疼彭于晏」。唔少網民都係表示兩人完全冇couple感覺,仲搵返周冬雨嘅負面新聞出嚟,表示「心疼余文樂」。

▲樂仔貫徹我行我素風格,同周冬雨微博傳情。

不過樂仔就冇咩點理,仲喺微博同周冬雨傳情㖭!佢上載兩隻鴨仔逐漸游近對方嘅GIF圖,留言話:「慢慢來」,仲tag埋周冬雨。周冬雨隨后亦轉載同留言:「二人游~」。咁親密嘅互動,樂仔你叫一班fans情何以堪好呢?又要攬住個枕頭喊喇!

▲早前樂仔為周冬雨慶祝生日,製造驚喜。

▲同彭于晏情同手足,兩人經常一齊玩,好hehe喎!難怪fans會心疼。

圖片來源:余文樂微博,周冬雨微博,我們相愛吧微博,新浪娛樂

#余文樂#周冬雨#彭于晏#我們相愛吧#微博##TakeItE時#熱話

相關文章
志明春嬌世紀合唱 余文樂深情版《突然好想你》
千嬅瞞老公着護士服牀戰 丁子高嬲爆離家
為打卡危坐「志明橋」 余文樂嗌停:出事不值得
金像獎提名公布 《七月與安生》獲12項提名勝星爺
公開戀情被粉絲封殺 余文樂:有必要說話咁狠?

推介文章
最叻星二代 倫子譚曉風攬女示眾
活在當下 曹永廉
買靜安區5千萬豪宅 城城跟妻女移居上海
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
我們的時光 Twins
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x