《使徒行者2》大結局劇透 柏豪假死馬明現身

Wed Oct 18 2017 21:34:49 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

無綫同企鵝影業合拍劇集《使徒行者2》,香港話咁快就播到22集,不過内地騰訊視頻就率先播出大結局。進入大結局,好多謎團都會一一揭開,好似第一集5個臥底嘅死,原來係黑警楊潮凱做嘅。

之前承認係假臥底嘅周柏豪,決定去殺黑警鄧梓峰,幫哥哥報仇。佢最後成功殺死鄧梓峰,不過好兄弟撻Q就犧牲咗,而柏豪亦俾黑警楊潮凱捉去見陳豪。同一時間:陳豪開始懷疑袁偉豪係臥底,於是就叫袁偉豪親手殺柏豪。當翠如知道係袁偉豪殺死周柏豪嘅時候,佢控制唔到爆喊。不過之後二人放低柏豪嘅死,並肩作戰,偷走陳豪5億美金。之後陳豪搵到美金下落,而歡喜哥同三哥先後趕到阻止陳豪傷害翠如佢哋,三人對峙,最後歡喜哥殺咗陳豪幫老婆陳煒報仇。



#使徒行者2#大結局#柏豪假死#又劇透#馬明現身#e+娛樂#影片#娛樂

相關文章
做柏豪演唱會嘉賓 袁偉豪清唱網民讚掂
被彈《使徒2》戲屎 黃翠如演技真係咁差?
率先爆《使徒2》20至25集劇情 柏豪係假臥底 楊潮凱翻生
率先爆麥明詩做臥底 黃翠如自爆身份遇險
男星露股必紅 重溫陳展鵬林峯靚股

推介文章
蘇亞雷斯勁似吳家樂 長友佑都同陳豪撞樣
周末小旅行:二人世界盃 $800任食3間餐廳
【Wee Chat第5集】(完)帶囡囡坐公車食大牌檔 黃浩:佢哋要幫手做家務
【What is模範夫妻?】拍拖睇戲閃爆 陳豪攬老婆晒愛
【Wee Chat第4集】打工變成功商人 娶到港姐咪神 黃浩:想要咩就去追
Ben Sir拍嘢動作多多 慳家揀平價領呔
《美食旅客》X 吃貨咖喱 韓式小清新 閨蜜開心share
拍無綫劇做為食妹 寶珮如食完雪條再擦醉蟹
《美食旅客》X 項明生高加索三國誌 可以有幾索?
唔見鄭嘉穎 陳凱琳去街變幪面超人
LandMark歇一歇:歎愛麗斯Tea Set
相隔多年再合作 黃浩然扮摑千嬅玩到癲
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x