傳鍾嘉欣陀第二胎 星二代個個超萌

Thu Mar 01 2018 20:38:27 GMT+0800 (HKT)

▲Kelly越大越似嘉欣

撰文︰e+娛樂

今日有報道指最近鍾嘉欣成功陀第二胎,不過可能因為未夠3個月,所以嘉欣BB暫時未能公布喜訊。有傳老公Jeremy難掩再做爸爸的喜悅,和溫哥華的街坊和病人透露這件喜事。嘉欣15年同脊醫老公Jeremy結婚,婚後就生了囡囡Kelly。升呢做媽媽的嘉欣不時都會同大家分享Kelly的近照,已經歲半的Kelly,變了好多,愈大愈可愛。近年娛樂圈都有好多可愛嘅星二代,遺傳了父母的優良基因,長得又得意又靚。未正式入行,都已經有一班哥哥姐姐粉絲。

▲一大班人幫楊采妮對孖仔慶生

▲Sofia同Daddy Sergio十足餅印

早前梁詠琪、楊采妮、李心潔以及許茹芸,各自帶着另一半和小孩團拜,順道替楊采妮的孖B開慶生派對。梁詠琪的混血B女Sofia今年已經3歲,越大越靚女,長得十分像爸爸Sergio。

▲陳小春父子喺内地人氣急升

自從内地真人騷《爸爸去哪兒》第五季播出后,Jasper和爸爸陳小春這對父子深受網民的喜愛,長得呆萌可愛的Jasper俘獲了不少哥哥姐姐的心,成爲最紅星二代之一。

▲Yumiko每日都幫梁浸浸悉心打扮

今年兩歲的梁浸浸遺傳媽咪Yumiko的一對大眼睛,十分可愛。早前梁浸浸與Yumiko參加真人騷,在節目中不時會展現出可愛真性情的一面,加上Yumiko每日都幫囡囡悉心打扮,令梁浸浸俘獲了不少粉絲。

▲陳真人仔細細就咁識擺pose

黃伊汶和老公陳國坤的囝囝陳真已經兩歲,陳真盡得父母真傳,生得十分靚仔。陳真不時Chok爆擺pose影相,加上一對憂鬱的電眼,真的迷死人。


#e+娛樂#嘉欣BB#Kelly#Jasper#梁浸浸#陳真

相關文章
【方健儀主持(一)】從紙媒到網媒 黃浩點樣定位?
回顧華姐搞笑對答 嘉欣BB唔識劏死牛 李亞男請人食豆腐
送千二萬豪宅冧外母 Jeremy 娶鍾嘉欣大出血
【直擊溫哥華喜宴】凸肚鍾嘉欣:認識唔使第4日,覺得佢係我老公
隻腳拗柴好番喇 超索Kelly即去血拼

推介文章
有工人都親自餵囡囡 黃婉曼慈母feel出晒嚟
【係咪去飲?】陳凱琳鄭嘉穎星期日結婚 陸永咁樣答……
盧凱彤太太、父母哀傷認屍 林二汶:我永遠不會OK
【率先睇!】 NARS香港限定店登場
2018荷花BB展懶人包
跟項明生去高加索睇紅葉玩酒莊
【唔捨得你】棟篤笑最後一場 子華神流下男兒淚
深夜食堂feel清酒吧 教你不時不飲
轉戰內地身家逾億 李彩華超Casual現身銅鑼灣
【回到阿婆年代?】賭王四太梁安琪 用橡筋紮金牛
高登50路美魔女大選 唐安麒撼赢周慧敏劉嘉玲
紅白藍裝到幾多金牛? 港版江南大叔試俾你睇
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x