半夜宣布做人母 孫慧雪:最好的情人節禮物

Wed Feb 15 2017 12:01:40 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

宅男女神孫慧雪上年12月尾先結婚,當時已經令唔少宅男心都酸埋,鬼咩,女神結婚,但新郎不是自己嘛。但對「雪雪」,結婚都係其中一件囍事,點解係其中?因為尋日「雪雪」正式宣布自己有咗,迅速由人妻榮升人母。

▲由女神變人妻再變人母,各位宅男接唔接受到?

阿雪……(唔係林雪)喺凌晨12點左右,突然喺FB上載一張自己企喺馬路中心嘅相,相中佢用雙手喺個肚嘅位置整咗個心形出嚟,仲留言話:「這是上天送給我們最好的情人節禮物」,睇埋佢堆hashtag-#终於可以公佈了#三個月#胖了#羅小B,答案都顯然而見,真係有咗。

▲阿雪身材一啲唔惹少。

其實年頭雪雪喺電影宣傳活動時已透露少少生B嘅事,當時佢塊面明顯圓咗、胸大咗,孕味甚濃,而之前佢結婚前曾承認自己年紀唔細(34歲),心急想有BB,但肯定唔會奉子承婚咁話喎。不過計計條數,由結婚到宣布懷孕呢3個月左右,可能同婚禮差唔多時間發生!

▲阿雪強調唔係奉子成婚。

不過有冇參加都好啦,網友知道阿雪有咗都替佢高興,有網民仲搞笑咁話「生小雪雪唔好似林雪就得」。不過都有網民聽完阿雪有咗之後有啲傷感:「恭喜 雖然唔關我事 但我聽落有啲忍唔住嘅傷」。唔通呢位係雪雪嘅忠實粉絲?唔好咁啦,已經被私有化咗㗎啦。

Anyway,恭喜阿雪!

圖片來源:Snow Suen 孫慧雪

#孫慧雪#SnowSuen#女神#人妻#人母#情人節#大肚#bb#e分鐘

相關文章
33C孫慧雪寸爆 唐詩詠係「A級」代表
阿雪林秀怡晒胸 王浩信谷肌迎戰
藝人Cosplay電影動漫人物 盛智文徐錦江邊個似啲?
e衫評 薛凱琪贏隨意 胡杏兒too heavy
狂拍劇胸爛經期亂 孫慧雪出寫真盡地一鋪

推介文章
最叻星二代 倫子譚曉風攬女示眾
活在當下 曹永廉
買靜安區5千萬豪宅 城城跟妻女移居上海
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
我們的時光 Twins
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x