吉野家推出120分鐘任食 仲有邊間快餐想瘋狂放題?

Fri Jan 08 2016 19:36:49 GMT+0800

▲次次食咩餐都係得一粒芝士竹輪,仲要冇得另外買,今次識食啦大家!

撰文:Take It e時

吉野家25週年搞咗個2粒鐘嘅Shabu Shabu(日式火鍋)放題,雖然只係喺西環豐業大廈新店度搞,仲係得一個星期咁大把(13/1至19/1),但係已經係一次好破天荒嘅嘗試。

從前,我哋去食快餐,都係要逐件食物或者逐個餐嗌,你知我哋呢啲勞動階層,呢啲窮鬼,我哋真係連麥樂雞餐加唔加大都要諗過嘅嘛!但係今次吉野家搞放題,就再次點燃起我瘋狂食快餐嘅夢想。

▲網上圖片:麥樂雞之山

係,我曾經夢想過成檯都係麥樂雞,然後我將啲雞不斷塞入口,唔使個收銀問寒酸嘅我,要6件定9件…….

▲識食,一定食好多雞!

我曾經夢想過左手揸住一件家鄉雞,右手揸住一件葡撻,食完可以無限添,我知道,嗰兩粒鐘放題一定會令到我成手都係油,但係我食完一定會喺心裡面,深深感謝山德士上校。

▲日本嘅肯德基曾經搞過放題。

其實放題嚟講,日本(大阪)嘅KFC都搞過一粒鐘任食,點解?點解香港硬係走遲人一步?我好想瘋狂食快餐呀!

圖片來源:吉野家臉書、網上

#吉野家#麥當勞#肯德基#熱話

相關文章
【以為捐咗錢系列】陳淑莊野菜當巨丼 網民︰點解會_到咁?
【很想要吧?】「美食沙漠」馬鞍山 居民為虛幻嘅吉野家瘋狂
食吉野家套餐籌款救災 網民反應兩極化
合興搞大外賣業務
快餐食出新意思 吉野家火鍋煲粥

推介文章
【3個月減30磅】姜皓文佬味濃 行街Chok爆
【何家最索千金】超蓮做老闆心掛掛 行街都要返去望一望
張智霖係完美老公 變身異性絕緣體
【男友係集團餐廳老闆】「天嬌」入屋繼續搏殺 譚凱琪唔做豬年新娘
戴口罩微服出巡濕平買餸 馬浚偉同人撐枱腳?
【一家超幸福】當年拍拖不被睇好 一條片證蔡少芬冇嫁錯張晉
應采兒着鬆身衫孖囝囝睇醫生 陳小春IG暗示有多個B?
麥玲玲2019豬年運程-肖狗桃花旺隨時閃婚 喜事重重開心年份
【名導林嶺東設靈】 周潤發拖老婆哀傷致祭
【終極結局】奸仔馬炭犧牲救大家 大帥哥沅婉、冬來愛美Happy ending
麥玲玲2019豬年運程-肖雞有利讀書考升職試 進修會遇合適對象
麥玲玲2019豬年運程 肖猴害太歲出門易有危險 財運不俗心情開朗
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x