周柏豪秘娶圈外女友 痴心狂迷認命:愛情只不過是過眼雲煙

Tue Nov 29 2016 11:22:48 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

「只知道是時候拿著鮮花 將心愛預留在盟誓之下……」

嗱,唱呢首《我的宣言》嘅周柏豪真係唱得出做得到呀。今日佢俾傳媒發現,原來佢尋日已喺布吉秘娶拍拖8年嘅圈外女友Stephanie,仲擲過百萬請咗60位親友同埋公司高層兼朋友,包括師妹連詩雅,去泰國布吉一間五星級度假村觀禮㖭。一對身人喺沙灘行禮,一身黑色西裝嘅柏豪喺交換戒指一刻後抱住太太錫錫,真係同MV情節一樣㗎,之但係新郎結婚,但新娘就……

▲嗱,左面呢位就唔係柏豪老婆,只係《我的宣言》MV畫面,俾你幻想下係咩情況。

▲呢種痴心,世間罕見。

大家仲記唔記得周柏豪身邊有位狂迷?佢自稱係周柏豪女友,又經常喺柏豪FB瘋狂留言示愛:「有人問我是不是你女朋友?柏豪你說是不是呢?」、「新聞說你將會離港拍戲四個月……你唔怕我移情別戀嗎?」、「柏豪你不想跟我一起的,早點揚聲拒絕我,我會盡快找第二個結婚懷孕。」、「種種痴心迷戀行為引起網民注意,起佢底之餘,仲叫佢做「柏豪嫂」㖭,搞到柏豪一出帖,網民就會捉錯重點,去咗留意呢位狂迷多過柏豪講乜!

▲共你相識三千天我沒名無姓....

神女有心,但襄王無夢,早前柏豪喺公開場合回應,佢都認得呢位狂迷,仲話曾經參加過佢嘅活動㖭。至於示愛,又話好多人都對佢示愛,為咗唔想搞大件事,所以冇特別回應。成大舊檸檬食到正,家下愛人仲要結埋婚㖭,呢次真係夠鐘死心了,所以呢位狂迷只好祝福愛人:


他結婚新娘不是我,祝福他吧。愛情只不過是過眼雲煙。

點解我聽完之後會覺得有啲唏噓同眼濕濕?嗯,可能係感同身受吧,嗚嗚……

圖片來源:周柏豪FB、IG

#周柏豪#結婚#秘娶#圈外女友#狂迷#e分鐘

相關文章
洗米華同老婆合體撐大仔 Mandy收3億人間蒸發
洗米華大仔周柏豪:同爸爸溝通唔係太多
獨唱搶晒柏豪風頭 靚聲衛蘭英文歌經典重溫
新片去到盡 張繼聰欣宜爆粗車震
回應軒仔「返嚟啦」 周柏豪推新歌兼開演唱會

推介文章
我們的時光 Twins
狠飛太極Ricky 戴夢夢澳門攬佬
舌戰7女星談情說性 黃浩被阿嬌KO
一個人  湯寶如
玩交友App識男仔 麥明詩約俊男high tea
翻新暫別街坊六星期 公和荳品:凡事向好方面看
洗米華大仔周柏豪:同爸爸溝通唔係太多
《警訊》被插拍得浮誇 堅哥反擊:咁係咪佢自己好醒呀?
陳自瑤怨老公少返屋企瞓 王浩信婚姻現暗湧
【挑辣星極辣挑戰賽】到底辣王辣后誰屬?
【挑辣星極辣挑戰賽】星級參賽者鬥食辣Laksa辣魚蛋
宣萱 有要求的人
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x