周柏豪秘娶圈外女友 痴心狂迷認命:愛情只不過是過眼雲煙

Tue Nov 29 2016 11:22:48 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

「只知道是時候拿著鮮花 將心愛預留在盟誓之下……」

嗱,唱呢首《我的宣言》嘅周柏豪真係唱得出做得到呀。今日佢俾傳媒發現,原來佢尋日已喺布吉秘娶拍拖8年嘅圈外女友Stephanie,仲擲過百萬請咗60位親友同埋公司高層兼朋友,包括師妹連詩雅,去泰國布吉一間五星級度假村觀禮㖭。一對身人喺沙灘行禮,一身黑色西裝嘅柏豪喺交換戒指一刻後抱住太太錫錫,真係同MV情節一樣㗎,之但係新郎結婚,但新娘就……

▲嗱,左面呢位就唔係柏豪老婆,只係《我的宣言》MV畫面,俾你幻想下係咩情況。

▲呢種痴心,世間罕見。

大家仲記唔記得周柏豪身邊有位狂迷?佢自稱係周柏豪女友,又經常喺柏豪FB瘋狂留言示愛:「有人問我是不是你女朋友?柏豪你說是不是呢?」、「新聞說你將會離港拍戲四個月……你唔怕我移情別戀嗎?」、「柏豪你不想跟我一起的,早點揚聲拒絕我,我會盡快找第二個結婚懷孕。」、「種種痴心迷戀行為引起網民注意,起佢底之餘,仲叫佢做「柏豪嫂」㖭,搞到柏豪一出帖,網民就會捉錯重點,去咗留意呢位狂迷多過柏豪講乜!

▲共你相識三千天我沒名無姓....

神女有心,但襄王無夢,早前柏豪喺公開場合回應,佢都認得呢位狂迷,仲話曾經參加過佢嘅活動㖭。至於示愛,又話好多人都對佢示愛,為咗唔想搞大件事,所以冇特別回應。成大舊檸檬食到正,家下愛人仲要結埋婚㖭,呢次真係夠鐘死心了,所以呢位狂迷只好祝福愛人:


他結婚新娘不是我,祝福他吧。愛情只不過是過眼雲煙。

點解我聽完之後會覺得有啲唏噓同眼濕濕?嗯,可能係感同身受吧,嗚嗚……

圖片來源:周柏豪FB、IG

#周柏豪#結婚#秘娶#圈外女友#狂迷#e分鐘

相關文章
洗米華同老婆合體撐大仔 Mandy收3億人間蒸發
洗米華大仔周柏豪:同爸爸溝通唔係太多
獨唱搶晒柏豪風頭 靚聲衛蘭英文歌經典重溫
新片去到盡 張繼聰欣宜爆粗車震
回應軒仔「返嚟啦」 周柏豪推新歌兼開演唱會

推介文章
【孖你做瑜伽】瑜伽幫你輕鬆減壓(下)
愛家的男人 黃浩然
放蛇試明星麵 麥包小儀慘敗 牛雜妹完勝
包無投訴 粉紅餐廳
彈弓吊索健身 蘇慧恩飛天收腰
【余此好味】富貴滋補 葱油涼拌蟲草花
【跟住爸爸食麻神】台灣過江龍麻神 開門七件事
祖藍大讚神秘女歌手 原來係杜麗莎大女
【跟住爸爸食麻神】黃浩教路食乜最好
皮膚又痕又乾 中醫教食無花果
燈影蓮藕 伴香煎北海道帶子皇
新咪神黃文意 VR健身練馬甲線
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x