周秀娜為男人爆粗 打死你個臭X

Thu Sep 07 2017 20:02:20 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

由火火執導兼編劇的新片《女士復仇》,戲中三位女演員鄧麗欣(Stephy)、周秀娜和樂基兒因遭受情傷,為報復神秘男主角,因而不顧一切,大開殺戒。
片中不僅有連場槍戰及大量暴力打鬥情節,更有三女與男主角的纏綿場口!其中周秀娜一句大罵鄧麗欣的對白︰「一坐低我就打死你個臭X」令人印象深刻,過癮抵死!
片中Stephy將惡鬥二奶周秀娜,娜姐説:「今次呢個角色好好玩,本身同Stephy、樂基兒唔係太熟,因為我哋三個喺電影入面係對立,但係越演越有默契,亦敵亦友,好開心今次有機會一齊去台灣參展,希望大家會支持我哋!」
對於新戲有新挑戰, Stephy表示:「今次我同Chrissie、樂基兒好似漫畫入面嘅女英雄、女特務咁,拎住長槍、短槍同狙撃槍殺來殺去,仲有唔少動作場面。為咗向出軌嘅老公同『小三』報復,槍戰、殺人、連環爆粗樣樣齊,絕對係我一直夢寐以求想挑戰嘅角色,夠晒歇斯底里!」



#女士復仇#鄧麗欣#周秀娜#樂基兒#e+娛樂#即時#娛樂#影片

相關文章
撬林耀聲牆腳 方力申暗溝張沛樂
e衫評 陳慧琳失手 鄧麗欣唔掂
方力申傳與超蓮拍拖 鄧麗欣拍《失戀日》應景
當愛情不再童話 未能走到最後嘅金童玉女
借張繼聰過橋 方力申密到Stephy屋苑搏翻撻

推介文章
到首爾尋找1++A 級的韓牛
【孖你做瑜伽】瑜伽幫你輕鬆減壓(下)
愛家的男人 黃浩然
放蛇試明星麵 麥包小儀慘敗 牛雜妹完勝
包無投訴 粉紅餐廳
彈弓吊索健身 蘇慧恩飛天收腰
【余此好味】富貴滋補 葱油涼拌蟲草花
【跟住爸爸食麻神】台灣過江龍麻神 開門七件事
祖藍大讚神秘女歌手 原來係杜麗莎大女
【跟住爸爸食麻神】黃浩教路食乜最好
皮膚又痕又乾 中醫教食無花果
燈影蓮藕 伴香煎北海道帶子皇
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x