必搶限量LINE FRIENDS x pushBUTTON「PLF」潮服

Fri Apr 21 2017 20:30:12 GMT+0800 (HKT)

撰文︰美食旅客

粉絲慎入!LINE FRIENDS希慎廣場店變咗身,Pop-up Store位置以粉紅色CHOCO Dress Room主題布置,門口有MEGA BROWN歡迎你,內裏換來聯乘pushBUTTON推出的「PLF」系列。仲有3個影相靚位,唔好錯過!

眾所周知,CHOCO是粉紅控,亦是熱愛時尚。CHOCO在房內展示多個全新造型,包括配帶心型太陽眼鏡,穿上黑白裙子悠閒地喝咖啡,展示獨有的流行時尚。當然少不了 CHOCO騎着心愛電單車的造型,搖滾味十足!

另外,Dress Room內將會播放多段首次在香港公開的LINE FRIENDS家族影像,包括BROWN及CONY甜蜜的片段、從未公開之BROWN的秘密和SALLY的身世之謎等,非常搞笑!


詳情瀏覽:
fb: linemessenger.hk


#LINEFRIENDS#希慎廣場#CHOCODressRoom#PLF#美食旅客#時尚#影片

相關文章
熊大化身動物 玩轉暑假
【熱搶! LINE FRIENDS精品】
Choco終於做主角!
唔係愚人節 LINE都玩面膜美白
LINE Friends x innisfree 賣萌妝物

推介文章
【跟住爸爸食燕窩】唔使一嚿水 燕窩食滿咀
最叻星二代 倫子譚曉風攬女示眾
活在當下 曹永廉
買靜安區5千萬豪宅 城城跟妻女移居上海
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x