最新郵輪海上zip line 飛越汪洋

Mon Dec 26 2016 13:57:14 GMT+0800

撰文︰美食旅客

位於雲頂夢號郵輪18樓船尾的繩索場,結合高空繩網、攀石醬、平衡木和搖擺木板等等。腳震震走到海邊,腳下是汪洋深海,好似隨時要把你吞進去,好有挑戰極限的興奮。辛辛苦苦爬到突出海面的平台,就是為了玩長達30米,從海面上飛過的zip-line。從郵輪上跳海,站在平台上時,真是嚇死寶寶了﹗只是衝出去,大海在我腳下,極爽﹗真希望可以來回多衝幾次。


行程價錢:
3日2夜:逢星期五出發的香港-海上-香港3日2夜週末海上遊,提前30天預訂,每位低至$1,999起,露台客房$3,399起。
6日5夜:經廣州南沙來回越南的6日5夜旅徨,每位由$7,445起、露台客房2位每房$20,820起、星夢套房2位每房$27,590起。


#雲頂夢號#郵輪#繩索場#高空繩網#攀石醬#平衡木#搖擺木板#zip-line#美食旅客#影片#旅遊#推介
相關文章
BigBang成員入伍前最後港騷 你睇唔睇?
大媽廣場舞跳入郵輪 乘客:呢度真係不同凡響
上遊輪 玩咩好?
最豪郵輪SSE 7月豪玩歐洲
【跟住爸爸去福島】蕎麥麵大戰採訪
推介文章
開心快活人
劉華墮馬盆骨重創 朱麗倩緊張爆喊
【密密食小隊】 足料爆餡大水餃 兩小時刺身火鍋放題
愛老婆會發達
【跟住爸爸去福島】下世要做豬
獨家 王菲霆鋒秘密愛巢曝光
殺出個未來 朱咪咪
唐詩詠痴心錯付 洪永城冧理財女神10年
用愛關懷流浪動物 以暫養為貓狗建立溫暖家庭
有愛就有幸福 四隻開心貓咪的故事
台北私家露天溫泉 浸獨家原湯
草苺聖誕麵包布甸
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…