李光洙都退出《RM》? 經紀公司:商議中

Thu Dec 15 2016 11:53:33 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

最近《Running man》再次成為全城熱話,但可惜今次同以往唔一樣,係一個令粉絲傷心嘅消息,事關《Running man》決定改版,繼Gary退出後,元老級成員宋智孝及金鐘國亦齊齊退出節目,7人瞬間得返4人,但李光洙所屬公司表示,李光洙正考慮留低定離開,暫時未有決定,不過離季尾仲有10幾日,相信好快就會有答覆;不過呢點都未算爆,因為更爆嘅係,原來已確認退出嘅智孝同鐘國竟然係唔知情,兩個都係單方面被被通知!

▲3位元老級成員都離開《RM》。

據南韓媒體指,電視台相關人士爆料,製作組早喺兩星期前提出節目改版,但6位固定成員去留仍未有定案,去到日前(12日),金鐘國接到「下車」通知,智孝更加係睇到報道後先知自己「被退出」,嘩,乜做法咁似鄰國嘅?

▲鐘國嘅公司表示,鐘國3年前已有打算離開,但因為喜歡節目先至會繼續參演至今。

金鐘國所屬公司Maroon娛樂證實消息,表示非常可惜,又提到鐘國嘅身體狀況,眾所周知,能力者患有脊椎側彎,佢亦公開過自己X光照片,睇到脊椎真係彎咗,為咗身體所以先至會不斷鍛鍊身體。

▲智孝深受歡迎,係《RM》嘅收視保證。

至於智孝方面,所屬公司My Company亦承認消息屬實。

本來作為演員就有應該要走的路,也曾經苦惱過應否下車,亦有考慮是否應該在節目改版之際,自然而然地退出。不過在決定是否離開節目時,製作組的確與我方溝通不足。雖然覺得很遺憾,但會尊重並接受製作組的決定。

▲光洙喺節目經常做下把位,幸而深得觀眾歡迎。

兩位退出已成事實,留低嘅四位當中,最年輕嘅光洙,其去留亦受關注,李光洙所屬公司King Kong娛樂方面表示:

下車還是留下,暫時未有決定,正與製作組商議中。

▲HaHa(右)同劉在鍚(右)都會留喺《RM》。

「國民MC」劉在鍚如無意外會繼續留低,HaHa亦表示不願離開節目,「王鼻子」池錫鎮則未有表態,但相信留低機會甚大。雖然有消息指《RM》將會加入新成員,但舊有班底陪伴粉絲咁多年,走過高山低谷,絕對有好深感情,要接受新嘅組合相信唔係咁容易,睇嚟《RM》今次改版,將會成為節目一大轉捩點。


#RM#running#李光洙#宋智孝#金鐘國#劉在錫#gary#HAHA#池石鎮#e分鐘

相關文章
【醜比頭溶掉了 好搞笑!】
【歎Crabtree & Evelyn英式下午茶】
1O1O呈獻:星星美食旅客 - 兩大貼地必吃餐廳
唱到去倫敦 Supper Moment衝出國際無盡旅途
處男拍片勁冧Carman 林作加咀戲刺激麥明詩

推介文章
我們的時光 Twins
狠飛太極Ricky 戴夢夢澳門攬佬
舌戰7女星談情說性 黃浩被阿嬌KO
一個人  湯寶如
玩交友App識男仔 麥明詩約俊男high tea
翻新暫別街坊六星期 公和荳品:凡事向好方面看
洗米華大仔周柏豪:同爸爸溝通唔係太多
《警訊》被插拍得浮誇 堅哥反擊:咁係咪佢自己好醒呀?
陳自瑤怨老公少返屋企瞓 王浩信婚姻現暗湧
【挑辣星極辣挑戰賽】到底辣王辣后誰屬?
【挑辣星極辣挑戰賽】星級參賽者鬥食辣Laksa辣魚蛋
宣萱 有要求的人
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x