李國麟錫囡囡被轟變態 大陸網民:真懷疑是不是你親女兒

Tue Jul 25 2017 11:46:18 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

俗語都有話:「囡囡係爸爸上一輩子嘅情人」,爸爸錫囡囡都好正常嘅事,但就有人接受唔到呢個「錫」,係有肌膚之親嘅「嘴對嘴」。藝人李國麟最近為15歲嘅囡囡慶祝生日,佢仲上載當日同囡囡嘅合照上微博同大家分享,更寫道:「囡囡生日,好開心! 」囡囡同樣露出高興笑臉,但竟然有大陸網民怒斥李國麟變態,因乜解究?咪因為一張「嘴對嘴」合照囉。

▲李國麟同囡囡感情要好。

李國麟其中一張相,係同囡囡「嘴對嘴」合照,有網民睇見,即刻「道德塔利班」上身,大鬧唔恰當-「怎麼親的下去」、「不是一般都親臉蛋的嗎?這樣接吻,會不會讓女兒性早熟?」、「真懷疑是不是你親女兒」,甚至有網民拋下一句「死變態」!當然有網民唔認同,為李國麟辯護,指呢種行為係父女表達愛意嘅方式,係「父女間的吻」,認為「冇囡囡嘅人係唔會明白」,又批評心邪網民,「心裏骯髒的人,看什麽都髒」。

▲網民反應兩極。

▲父女間之嘅接吻啫。

其實李國麟一向同囡囡感情好好,上年囡囡生日,囡囡更親自Kiss爸爸,而而爸爸生日,囡囡亦都有再Kiss爸爸,由此可見,二人本身之間關係親密,實屬父女間之嘅接吻,無需太過玻璃心啦。

來源:李國麟

#李國麟#接吻#錫#變態#囡囡#e分鐘

相關文章
北上拍劇做主角 李國麟:係TVB唔預我之嘛
為何結果不是我所想? 日男排情深一吻化解恩仇
男神輪錫爆笑上位 「霞姨」蝦頭擔正網民大讚
激嬲阿媽最勁一次 阿仔:佢鬧完我入廁所喊
由歌手被唱衰變「毒瘤」 靚聲劉錫明崎嶇演藝路

推介文章
談談情 說說性 董敏莉
LEGO首創VR過山車 今日有得玩
狗年戀事驚人預測 王菲終嫁霆鋒 陳嘉倩BB竟然……
古天樂陳豪有勁敵 猜Fing講國語冇句聽得明
《溏心3》搞笑!Bosco細31年做司棋姐細佬
網民同推做視帝 王浩信馬明你揀邊個
大人細路爭住玩室內賽車場
【日本賞楓新角度】 鳥取坐滑雪吊車睇秋色
3招健胸操
【撐小店】希望在明天
鄭丹瑞寸麥美恩:麥明詩十優,你久休!
【孖你做瑜伽】 中級雙人背部伸展
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x