林韋瑩要求與白健恩親熱

Fri Sep 09 2016 23:30:33 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

由明利電影公司製作,白健恩(小白)、林韋瑩(Mona)、張立基等主演的電影《一炮三响》,今日於深水埗一間車庫進行開鏡儀式,現場有多架超跑,林寶、法拉利、波子等,場面震撼。
男主角白健恩與Mona首次合作,兩人表示相當興奮,小白透露這套電影會經常出現超跑,他說:「我同Mona第一次合作,當然好興奮啦!呢部戲裡面,成日都會出現唔同嘅靚車,我有機會揸。」
而女主角Mona與小白有不少對手戲,她更大膽要求與小白加一場親熱戲,她即場問小白:「有冇親熱戲?你會唔會錫我?不如我哋加啦!哈哈!」至於有份主演的張立基,患感冒的他雖然今日帶病上陣,但仍落力演出,他說:「雖然我今日病咗,好大嘅感冒,但都唔阻我完成今日拍攝嘅工作,喺呢套戲我飾演一個歌星身份嘅老闆,會揸好多超跑,仲會出去鏈車。」



#林韋瑩#白健恩#一炮三响#明利電影公司#e+娛樂#娛樂#即時#影片

相關文章
【方健儀主持(一)】從紙媒到網媒 黃浩點樣定位?
案件押後7月10日聆訊 關淑怡原來好識教仔
同金剛分手一年 陳蕊蕊有迷你倉老闆呵護
【挑辣星極辣挑戰賽】星級參賽者鬥食辣Laksa辣魚蛋
Wyman跣腳片超爆笑

推介文章
【挑辣星極辣挑戰賽】星級參賽者鬥食辣Laksa辣魚蛋
宣萱 有要求的人
豪宅同居年半 譚凱琪有米男友求婚成功
當張繼聰係菩薩 Bob:抵佢溝到謝安琪
唐詩詠狠斬2年情 踢洪永城7宗罪
專屬情人 林文龍
撬林耀聲牆腳 方力申暗溝張沛樂
科技融入生活 體驗空間美學
同時溝兩港男 陳展鵬新女友雜食
楊明 把握時機
1O1O呈獻:星星美食旅客 -東京中華料理之最高
聯名買將軍澳樓 蕭正楠黃翠如同居試婚
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x