汪阿姐敢言 王浩信似背稿 麥美恩「麻甩」抹鼻涕獲讚

Mon Jan 22 2018 20:31:52 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

昨晚無綫在將軍澳電視城派2017成績表,新一代「綜藝女王」麥美恩憑住主持節目爆冷奪得飛躍進步女藝員。Mayanne知道自己奪得,都呆住了。台上更激動到哭,還很隨意用手抹鼻涕。呢個動作好麻甩,不過不少網民大讚Mayanne夠真性情。
而王浩信繼星加坡之後再次封帝,昨晚他在台上一番感言,十分流利,好像背稿。他感言前面一輪感謝無綫,最後亦有感謝Yoyo,不過就輕輕帶過。適逢無綫50周年,特別增設「50周年光輝獎」,全體幕前幕後都有份嘅,由汪阿姐代表致辭,致辭尾段,阿姐呼籲無綫減少少「山頭文化」。這些話恐怕全台只有阿姐敢在電視機前面講。



#綜藝女王#麥美恩#飛躍進步女藝員#唐詩詠#視后#馬明#最受歡迎電視男角色#王浩信#視帝#汪阿姐#霸氣致辭#e+娛樂#影片#娛樂

相關文章
Ben Sir拍嘢動作多多 慳家揀平價領呔
鯨吞榴槤再啜手指 麥美恩好嘔心
e衫評 麥美恩太老餅 麥明詩似爛裙
「龍躉村姑」乜都夠膽死 搞笑女王麥美恩上位之路
麥美恩同森美撈亂骨頭 由選港姐鬥到依家

推介文章
蘇亞雷斯勁似吳家樂 長友佑都同陳豪撞樣
周末小旅行:二人世界盃 $800任食3間餐廳
【Wee Chat第5集】(完)帶囡囡坐公車食大牌檔 黃浩:佢哋要幫手做家務
【What is模範夫妻?】拍拖睇戲閃爆 陳豪攬老婆晒愛
【Wee Chat第4集】打工變成功商人 娶到港姐咪神 黃浩:想要咩就去追
Ben Sir拍嘢動作多多 慳家揀平價領呔
《美食旅客》X 吃貨咖喱 韓式小清新 閨蜜開心share
拍無綫劇做為食妹 寶珮如食完雪條再擦醉蟹
《美食旅客》X 項明生高加索三國誌 可以有幾索?
唔見鄭嘉穎 陳凱琳去街變幪面超人
LandMark歇一歇:歎愛麗斯Tea Set
相隔多年再合作 黃浩然扮摑千嬅玩到癲
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x