無綫送iPhone派28萬獎勵 吳沚默:我係咪發緊夢

Mon Jul 24 2017 21:40:10 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

無綫節目《群星拱照big big Channel》動員全台藝員,力谷TVB自家手機app big big channel。當晚有唔少網民專登裝App睇藝人在big big channel直播,不過就出現「壞Server」情況。全晚最具話題莫過於,節目尾段TVB 拎28萬獎勵經常開live的藝員。對於喺節目派錢,無綫高層余詠珊指派錢係獎勵,因為計Like數唔準確,所以今次用一個花巧嘅方法令藝員開心。她又透露每個月都搞項目等藝員有賺錢機會,下個月有個唱歌比賽,贏了會有十幾萬,希望用這個方法令藝員覺得做直播不是義務。



#群星拱照bigbigChannel#bigbigchannel#人人有iPhone#e+娛樂#娛樂#影片

相關文章
開live要跑數 TVB藝員玩big big channel各出其謀
【方健儀主持(一)】從紙媒到網媒 黃浩點樣定位?
懶理妻女勸退休 劉華初癒忍痛復出
衛蘭新歌玩自嘲 内地簽唱逼爆現場
返家鄉成都拍片 法拉講英文網民like

推介文章
最叻星二代 倫子譚曉風攬女示眾
活在當下 曹永廉
買靜安區5千萬豪宅 城城跟妻女移居上海
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
我們的時光 Twins
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x