隔離係咪王棠云? 余文樂上載親密照公開戀情

Fri Dec 30 2016 12:08:07 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

今日可能又有唔知幾多少女心受傷啦,因為余文樂疑似公開戀情呀!佢同台灣皮帶大王千金、女星王棠云(Sarah)傳嘅緋聞傳得熱哄哄,最近仲成日俾人影到佢哋喺美國撐枱腳,而余文樂亦一反常態,唔作出否認喎!今日仲喺網上上載同一位女子依偎嘅背影照,寫埋「Invincible. The future is bright」,雖然唔知個女仔係咪王棠云,不過唔少網民都已經恭喜定佢哋啦!

▲余文樂最新緋聞女友王棠云(Sarah)。

▲今日樂仔就上載呢張勁浪漫嘅相,疑似公開戀情。

▲之前成日俾網民影到佢哋去撐枱腳。

▲仲依偎在一起,好親密㗎!

不過樂仔歷年嚟都緋聞不斷,戀情多數都係無疾而終,希望今次佢真係搵到個真命天女,快快結婚啦!

盧巧音

最轟動嘅應該係樂仔出道冇幾耐,同大自己七年的盧巧音撻著,不過維持冇幾耐,就有傳樂仔搭上楊丞琳搞到分手收場。

▲盧巧音同樂仔嘅姊弟戀真係幾轟動下。

黃伊汶

樂仔同黃伊汶發展咗5年地下情,不過最後有傳樂仔太花心導致二人情變。不過之後有傳樂仔對黃伊汶念念不忘,甚至幾度想同對方復合。

▲有傳樂仔心入面仲未放得低黃伊汶。

吳雨霏

兩人去赤柱俾人撞到正先令戀情曝光,兩個人亦大方承認戀情,不過戀情只得九個月,余文樂接受訪問時亦講到分手原因係因為佢心入面有個人喎。

▲兩人因為拍MV撻著。

小儀

有內容農場竟然寫道「余文樂與小儀擁抱公開認愛」,令全香港市民嘩然,有啲更加信以為真,不過兩位當事人當然否認啦!

▲好多人都戥小儀好開心,可惜這不是事實!

周冬雨

余文樂同周冬雨拍攝內地真人騷《我們相愛吧》,親密行為令外界猜測佢哋嘅關係,因而傳出緋聞,而唔少網民都想佢哋喺埋一齊,不過樂仔就表示只當對方係妹妹。

▲兩個人都幾合襯,唔少網民都希望佢哋成為一對。

朱韵韵

有傳樂仔同model朱韵韵撻著,兩人經常着情侶衫、情侶鞋而被懷疑秘戀,女方生日嘅時候,樂仔更加在現場幫「女友」慶祝,不過後來朱韵韵上載同男友合照,與樂仔劃清界線。

▲型男襯美女,不過都係冇下文。

圖片:微博圖片
余文樂、王棠云、朱韵韵、小儀、黃伊汶ig


#隔離#係咪#王棠云#余文樂#上載#親密#公開#戀情#e分鐘
相關文章
孫仔KFC小便 大媽怒喝店員:係咪有錯先?
撞樣程度達99.9% 李旻芳吳嘉儀其實係咪親姊妹?
帶你進入歡樂世界 西九龍過山車重開? 
公開戀情被粉絲封殺 余文樂:有必要說話咁狠?
誤傳與小儀拍拖 余文樂:找不到對象就一起吧
推介文章
開心快活人
劉華墮馬盆骨重創 朱麗倩緊張爆喊
【密密食小隊】 足料爆餡大水餃 兩小時刺身火鍋放題
愛老婆會發達
【跟住爸爸去福島】下世要做豬
獨家 王菲霆鋒秘密愛巢曝光
殺出個未來 朱咪咪
唐詩詠痴心錯付 洪永城冧理財女神10年
用愛關懷流浪動物 以暫養為貓狗建立溫暖家庭
有愛就有幸福 四隻開心貓咪的故事
最新郵輪海上zip line 飛越汪洋
台北私家露天溫泉 浸獨家原湯
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…