最叻星二代 倫子譚曉風攬女示眾

Thu Aug 10 2017 08:20:59 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

現年66歲的譚詠麟(阿倫),對與紅顏知己朱詠婷(Wendy)所生的獨生仔譚曉風,可謂高度保護,以免心肝椗受到外間騷擾。雖然隨住曉風上月(30日)牛津大學碩士畢業,阿倫一反常態破例首次將父子合照放上社交網站,不過曉風背着鏡頭冇樣睇,極為神秘!

不過經本刊連日明查暗訪,終於揭開曉風神秘一面。遺傳到老竇優良DNA
的曉風,同阿倫餅印一樣,靚仔之餘又有高學歷,22歲未畢業已經開公司做老闆,名副其實筍盤一名,成個package都超晒班,絕對是最叻星二代!據知,曉風雖然在外國長大,不過唔like鬼妹,鍾情香港少女,近年他與一名叫Rene的索女關係親密,不時結伴夜蒲,當眾攬到實一實,認真鬼馬!



#娛樂#推介#影片#譚曉風#譚詠麟獨生仔#最叻星二代#索女Rene

相關文章
懶理妻女勸退休 劉華初癒忍痛復出
衛蘭新歌玩自嘲 内地簽唱逼爆現場
返家鄉成都拍片 法拉講英文網民like
大女Chloe誓要入行 梁家輝反對無效
《前度》結局率先睇 許志安爆喊

推介文章
活在當下 曹永廉
買靜安區5千萬豪宅 城城跟妻女移居上海
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
我們的時光 Twins
狠飛太極Ricky 戴夢夢澳門攬佬
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x