愛家的男人 黃浩然

Thu Jan 18 2018 08:05:42 GMT+0800

撰文︰e+娛樂

不經不覺,黃浩然入行超過20年,由他首部電影《十萬火急》出道,到近十多年轉戰電視,成為電視台的一線小生。
最近他有份主演的新劇《平安谷之詭谷傳說》,雖然女人戲多,但他並不介意,還落力推介,「我都好少唔推介自己,去推介人哋。」他說。
以前的封建社會,男尊女卑。時代進步,男主外女主內的家庭觀念亦打破,黃浩然還鼓勵太太工作,追逐她的事業夢。
外形高大的他,難得幾乎零緋聞,與太太莫家嘉(KaKa)結婚12年育有兩子,家庭幸福美滿,更建立好先生、好爸爸形象,「如果我未玩夠,我就唔會結婚。」
曾經歷大病一場的黃浩然,展望2018年,不單止注重身體健康,家庭才是首位,「我嘅家庭願望,係令小朋友開心咁學習。」



#人訪#黃浩然#好先生#好爸爸#e+娛樂#娛樂#推介#影片

相關文章
何雁詩入行8年 「父母冇諗過我仲生存緊」
被綁約又冇工開 陳凱怡:我過渡得好辛苦(二)
高層唔止叫揸的士 陳凱怡:仲叫我隆胸整容!( 一)
相隔多年再合作 黃浩然扮摑千嬅玩到癲
黃浩然陪囝囝行街 廿四孝味出晒嚟

推介文章
相隔多年再合作 黃浩然扮摑千嬅玩到癲
【Wee Chat 第一集】少年偶像係岳少大劉 黃浩:又多錢又多女
天天海南雞的秘密 80蚊食海南雞
【最POP本地頒獎典禮】Supper Moment得獎好開心 彭秀慧:想做就去做
【薯片風波】被鬧自以為天王巨星 袁偉豪都捱過:最壞打算做搬運工人
布吉名牌度假村 最新瀑布泳池呃like
布吉最新森林resort 做個原始林中仙子
布吉做艇主 無人沙灘去野餐
去Taste of Hong Kong 有乜好食?
【上瞓下痾】畸形設計月租$4,800 網民:瞓M記好過
有傳無綫再拍《美女廚房》 回顧地獄廚神吳雨霏、G.E.M. 點騎呢
馬是如何運來的?
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x