捕獲藥房太子觀音兵 麥明詩:佢好靚仔

Fri Dec 30 2016 15:00:17 GMT+0800

撰文︰e+娛樂

一直被視為人生勝利組的「十優港姐」麥明詩(Louisa),本來事業愛情兩得意,不過早前大律師男友林作夜蒲兼向索女Victoria抄牌,搞到麥明詩喊爆,貶他為朋友。上週二(20日),本刊在深夜時份獨家直撃,麥明詩身邊出現一位「柴可夫」型男,管接管送女方,其間二人有講有笑,舉止親密。

原來貌似吳克群的型男叫Thomas Chong,是麥明詩劍橋同屆同學,其家族在港經營金輪中西參茸大藥房,父親莊純良和影星成龍更是多年好友,伯父莊純傑又是劉華御用中醫,來頭唔惹少!事後,麥明詩向本刊大方表示與Thomas相識數年,二人關係一直非常親密,她大讚Thomas:「好nice好靚仔!」挾着十優狀元、劍橋法律系光環,身邊果然不乏觀音兵,林作要加把勁喇!



#十優港姐#麥明詩#林作#Thomas#e+娛樂#娛樂#影片
相關文章
處男拍片勁冧Carman 林作加咀戲刺激麥明詩
自爆被大王叫錯名 Mayanne、Louisa變失散雙妹「麥」
我行我素 麥明詩
Stephy 麥明詩《失戀日》鬥喊 邊個演技好啲?
e衫評 阿Sa贏膚色 麥明詩夠純真
推介文章
開心快活人
劉華墮馬盆骨重創 朱麗倩緊張爆喊
【密密食小隊】 足料爆餡大水餃 兩小時刺身火鍋放題
愛老婆會發達
【跟住爸爸去福島】下世要做豬
獨家 王菲霆鋒秘密愛巢曝光
殺出個未來 朱咪咪
唐詩詠痴心錯付 洪永城冧理財女神10年
用愛關懷流浪動物 以暫養為貓狗建立溫暖家庭
有愛就有幸福 四隻開心貓咪的故事
最新郵輪海上zip line 飛越汪洋
台北私家露天溫泉 浸獨家原湯
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…