ELLA產後與S.H.合體 「勁寶」真身照曝光!

Thu Apr 13 2017 13:15:08 GMT+0800 (中國標準時間)

撰文︰Take it e時

早前因大住肚跳勁舞因而被封為「地表最強」嘅S.H.E成員陳嘉樺(Ella),尋日順利誕下B仔「勁寶」,目前處於休養當中,不過Ella都好識做,即刻喺facebook同大家報平安之餘,仲影埋「勁寶」真身俾大家睇,但粉絲最開心嘅,應該係見到S.H.E其餘兩位成員Hebe同Selina都在場,見證姊妹誕B歷史一刻。

▲尋日生完嘅Ella喺網上報平安。

Ella今日(13號)中午時份,喺facebook上貼出一家人三口合照。早前有傳媒爆料, Ella係水中分娩。Ella承認有呢個打算,但最後唔成功,因為「子宮頸太厚,產道不夠寬,而且也沒開全五指」,結果都係要「床上自然產」,仲形容係「狠狠狠痛」。不過Ella表示,因為有「堅強的母性」喺佢耳邊不斷打氣,「要奮力的把勁寶生出來」。

▲當然唔少得全家福。

榮升爸爸嘅賴解孵亦好激動,事後佢仲向ella表白:

老婆你好棒!你好厲害!你好勇敢!你好堅強!你好有力!你好美!你好有膽!你好有才華!你是地表最強孕婦無疑!謝謝老婆!辛苦你了!我愛你。

▲Selina、Hebe都喺度呀!

Ella補充指,勁寶因爲「肺部嗆入羊水和胎便」,要用呼吸器治療,加速代謝掉黏在氣管上的胎便,但整體都係母子平安。而兩位好姐妹Selina、Hebe都有在場見證,仲喺產房同「勁寶」合照㖭。兩位成員17年前一齊合作至今,由青春少艾到結婚生仔,都有姊妹相伴,呢啲咪叫真正閨蜜囉!

來源:陳嘉樺 Ella

#陳嘉樺#ella#勁寶#hebe#Selina#e分鐘

相關文章
【係要啲技巧】P圖重手咗? 網友誤認阿Sa係Ella
《城寨》鑫鑫慘死響朵 林穎彤:夢想做歌手
專欄|玻璃心慎入(楊岳橋)
Jeremy Scott 延續Coachella興奮
專欄│跟住Icon呃like(牛雨)

推介文章
西關大少李家鼎 教你中式餐桌禮儀
5億買《壹週刊》玄機 黃浩寄語《壹》員工:不畏強權撐到底
尹光 三少爺的歌
做機防翻脹 苟芸慧明年嫁陸漢洋
【新加坡米芝蓮:一碟油雞 走出世界】
一人食 鹹蛋蒸肉餅
冒險時刻 C AllStar
星星美食旅客特別番外篇:東京遇上意大利(1)
我們的時光 Twins
狠飛太極Ricky 戴夢夢澳門攬佬
舌戰7女星談情說性 黃浩被阿嬌KO
一個人  湯寶如
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x