陳自瑤怨老公少返屋企瞓 王浩信婚姻現暗湧

Thu Jun 01 2017 08:20:37 GMT+0800 (HKT)

撰文︰e+娛樂

王浩信近日憑《不懂撒嬌的女人》Saving一角人氣急升,被封暖男,成為下屆視帝大熱,事業人氣到達頂峰的他,據知拍劇加宣傳,日日工作十多小時冇停手,與老婆陳自瑤(YoYo)聚少離多。據知近日YoYo向友人狂呻,指老公少咗返屋企瞓,就算有時不用開工都唔見人。
週日(28日),王浩信出席完《撒嬌》結局宣傳,凌晨12時放工後竟沒有立即返回將軍澳日出康城屋企,而是離奇摸黑揸車去維景灣畔,至深夜未見他離開,未有爭取時間見老婆及女兒王靖喬。據知YoYo與王浩信,在教女上一直有分歧,YoYo與奶奶關係亦麻麻,加上婚前底花的王浩信經常唔見人,令兩人近日婚姻出現暗湧!



#e+娛樂#娛樂#推介#影片#王浩信#不懂撒嬌的女人#Saving#暖男#視帝大熱#陳自瑤#YoYo#聚少離多#婚姻現暗湧

相關文章
【方健儀主持(一)】從紙媒到網媒 黃浩點樣定位?
《詭探》獨家片段  鬼屋故事率先睇
馬德鐘送乳齒賀仔生日 19歲馬在驤靚仔過爸爸
9歲譚芷昀晉級《全美一叮》 天后Celine Dion大讚:好可愛
狂野16歲 張學友大女冧露點靚鬼仔

推介文章
我們的時光 Twins
狠飛太極Ricky 戴夢夢澳門攬佬
舌戰7女星談情說性 黃浩被阿嬌KO
一個人  湯寶如
玩交友App識男仔 麥明詩約俊男high tea
翻新暫別街坊六星期 公和荳品:凡事向好方面看
洗米華大仔周柏豪:同爸爸溝通唔係太多
《警訊》被插拍得浮誇 堅哥反擊:咁係咪佢自己好醒呀?
【挑辣星極辣挑戰賽】到底辣王辣后誰屬?
【挑辣星極辣挑戰賽】星級參賽者鬥食辣Laksa辣魚蛋
宣萱 有要求的人
豪宅同居年半 譚凱琪有米男友求婚成功
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x