Try to be a local

Mon Nov 28 2016 21:30:02 GMT+0800 (HKT)

撰文︰美食旅客

今次,Ken和Kathy特意捨棄酒店,住進民居之中,嘗試做做Londoners,有種旅居的感覺。最重要係可以去逛下Borough Market買菜做飯,唔止慳返飯錢,又可以體驗一下倫敦的生活日常。他們搵屋的時候,就選擇了Travelstaytion。Travelstaytion是一個租住民宿的網站,總部設在倫敦。大部分住宿都經專團隊審核,屋內設備齊全,特別是廚房用具,方便喜愛煮吃的,住得安心又放心。



#大愛csl#csl#Londoners#BoroughMarket#Travelstaytion#星星美食旅客#eweekly#洪卓立#KenHung#湯怡#Kathy#london#carpo#carpoworld#blacklock#美食旅客#旅遊#推介#影片

相關文章
回家之前..
對你吃不完
買份禮物先
我在巴士看風景
Dare to Slide?

推介文章
放蛇試明星麵 麥包小儀慘敗 牛雜妹完勝
包無投訴 粉紅餐廳
彈弓吊索健身 蘇慧恩飛天收腰
【余此好味】富貴滋補 葱油涼拌蟲草花
【跟住爸爸食麻神】台灣過江龍麻神 開門七件事
祖藍大讚神秘女歌手 原來係杜麗莎大女
【跟住爸爸食麻神】黃浩教路食乜最好
皮膚又痕又乾 中醫教食無花果
燈影蓮藕 伴香煎北海道帶子皇
新咪神黃文意 VR健身練馬甲線
黃金組合 林盛斌 謝英偉
【倫敦燈光節】全城地標大變身
按此閱讀臉書精彩內容

熱爆e+up


載入中…
x